SC AAA Partners SRL

SC AAA PARTNERS SRL, societate cu capital 100% romanesc, a fost infiintata in anul 2002.

Activitatea de distributie a inceput practic in ianuarie 2005, odata cu inceperea colaborarii cu SC AGRANA ROMANIA SA (zahar, amidon din porumb, glucoza, rahat, fondant alimentar) precum si cu SC PANIMON SA (fainuri din grau).

Obiectivul companiei a fost in permanenta dezvoltarea gamei de produse astfel incat sa putem avea o oferta cat mai completa pentru clientii nostril.

In septembrie 2005 am inceput colaborarea cu GB INGREDIENTS Italia (in prezent GB PLANGE ) in ceea ce priveste amelioratorii de panificatie, precum si cu SC AGRIMON SRL, furnizorul nostru de oua proaspete.

In iunie 2006 s-a inceput colaborarea cu MENEBA-Olanda, unul dintre cei mai mari procesatori de cereale din Europa (aproximativ 1.6 milioane tone /an).

Utilizand metode noi si inovatoare in procesul de macinis, Meneba poate oferi in Romania prin AAA PARTNERS SRL,atat fainuri normale pentru brutarii si patiserii,precum si fainuri speciale pentru diferite tipuri de aplicatii(rulade,blat de tort,croissant,briose,biscuiti,etc.),faina pregelatinizata,faina de secara ,amestecuri multicereale.

De asemenea in oferta noastra se regasesc seminte de mac(origine Turcia sau Cehia) si susan (origine India).

La dispozitia clientilor nostri sta o echipa tanara,ambitioasa,bine pregatita profesional si motivata.

Prezenta produselor noastre in restul tarii este realizata datorita colaborarii cu distribuitori locali in Bacau,Iasi,Suceava,Deva si Sibiu.

Cominicarea permanenta cu clientii nostri are ca scop intelegerea problemelor cu care se confrunta si incercarea solutionarii acestora ,beneficiind si de suportul si experienta furnizorilor nostri.

Din luna august 2007, compania AAA PARTNERS SRL este certificata ISO 9001 si ISO 22000.